Inšpirácie s tehlovým obkladom a tehlovými dlažbami | Rustique blog | 22.12.2021

Sviatky ako zo škatuľky: tehlové variácie vykúzlia čarovnú vianočnú atmosféru!

Sviatky ako zo škatuľky

Ako ozdobiť krb alebo ako zaradiť do vašej vianočnej výzdoby originálne doplnky z tehly? Načerpajte inšpiráciu pre vaše bývanie a vytvorte si doma vrúcnu vianočnú atmosféru spolu s RUSTIQUE!
 

Snehobiely krb dotvorený ihličím

Aj vám príde tento krb dokonalý? Obraz Vianoc môže vyzerať aj takto – prírodná tehla v snehobielom prevedení v súlade so sviežim ihličím a svietnikmi už nič viac nepotrebuje. Len obdivné pohľady vás a vašich hostí.

pinterest
Zdroj: Pinterest

„Xmas feeling“ začína už v kúpeľni

Stačí málo na to, aby ste pocítili tú pravú vôňu Vianoc. Verili by ste, že jeden prírodný veniec zvládne to, čo niekde stovky sviečok? Pri pohľade na túto štýlovú tehlovú kúpeľňu určite nebudete proti, však? Napriek tomu, že je tehla dominantou priestoru, miestnosť dýcha Vianocami. 

pinterest
Zdroj: Pinterest

Glamour vs. patina? Áno!

Rustikálne ladený tehlový obklad na krbe v kombinácii s glamour ozdobami vo veľkolepom štýle? Doplňte tento look bielymi doplnkami v podobe ponožiek, pridajte zopár živých vetvičiek ihličia a celý priestor oživte dreveným svietidlom s krištáľovými prvkami. Nezabudnite na zrkadlo. Výsledok vystihuje jedno slovo – pôsobivé!

pinterest
Zdroj: Pinterest

Klasika, ktorá hreje pri srdci

Aj vám pri tomto vyzdobenom krbe stislo srdce? Tehlová stena s typickou vianočnou výzdobou v podobe šišiek, gulí, sviečok a zrkadla v kombinácii so „severskými“ ponožkami, je niečo ako stelesnenie sviatočnej hrejivej dokonalosti. Kárované kreslo v tejto domácnosti pôsobí ako ikona celej miestnosti.

pinterest
Zdroj: Pinterest

Sviatočný minimalizmus

Potrebujete k nemu krb s tehlovým obkladom v tmavom akcente a zlaté doplnky, ktoré evokujú špeciálnu príležitosť. Už dávno neplatí, že na Vianoce musíte byť zaplavení pravým sviatočným gýčom, práve naopak. Strohé doplnky sú pre fanúšikov minimalizmu tým pravým orechovým. Tramtadadá, milovníci elegancie, ste pripravení osláviť najkrajšie sviatky v roku!

pinterest
Zdroj: Pinterest

Vianoce v nóbl šate

Tí, ktorým minimalizmus neevokuje hrejivé teplo Vianoc, si môžu dopriať extra porciu doplnkov. Kárované deky, vankúše, svietniky, sochy anjelikov, živé prírodné detaily, veniec i krištáľový luster ako čerešnička na pomyselnej vianočnej torte. Priveľa či akurát? Rozhodnite sami, ako to cítite pri pohľade na túto realizáciu, kde samozrejme, nechýba ani tehla ako sivá eminencia celého priestoru. My dávame palec hore.

pinterest
Zdroj: Pinterest

Štvorlístok, ktorý je hitom

Biela, zelená, zlatá a hnedá. Ak do svojej výzdoby zaradíte len tieto štyri farby, máte vyhraté. Krb obložený bielymi tehličkami nepotrebuje veľa. Drevo a zeleň mu vždy vdýchnu čaro prírody, biela a zlatá symbolizujú Vianoce. Stačí vám zvoliť už len rôzne „teplé“ materiály, ktorých súznenie sa postará o dokonalý vianočný šmrnc.

pinterest
Zdroj: Pinterest

Krb v znamení honosného ihličia

Originálny krb so signifikantným tmavým tehlovým obkladom bohato obsypaný voňavým ihličím so šiškami? Vianočný sen! Biele pleteniny a okrúhle zrkadlo so zlatým rámom dodávajú priestoru punc noblesy. Zaručený wow efekt!

pinterest
Zdroj: Pinterest

Tehle pristanú dekorácie

Elegantná kombinácia tón v tóne sa nám nikdy nezunuje. Naturálne odtiene v spojení s naturálnymi dekoráciami ponúkajú vždy príjemný pohľad! Či už na tehlovú stenu zavesíte pôsobivú dekoráciu, alebo k nej umiestnite svietnik či veniec, vytvoríte tak zátišie, pri ktorom sa určite každý rád pristaví a nasaje atmosféru adventu. Staňte sa vynaliezavým strojcom vianočnej atmosféry, vykúzlite doplnkami pokojné miesto, ktoré vám pohladí dušu vždy, keď naň pozriete.

pinterest
Zdroj: Rustique

Pôsobivý „nepravý“ krb

Toto riešenie naberá na popularite! Falošný krb dokáže vyčarovať tú správnu vianočnú atmosféru, nemusí v ňom ani plápolať skutočný oheň. Svetlo môžete evokovať sviečkami, svetielkami a inými typicky vianočnými ozdobami. Stromček, ihličie a hviezdy pri „krbe“ len umocnia rozprávkové momenty s vašimi blízkymi počas sviatkov. Skúsite toto neobvyklé, no mimoriadne efektívne riešenie tieto Vianoce aj vy?

pinterest
Zdroj: Rustique

Rozsvieťte ducha Vianoc...

...pomocou svietnika z tehál! Existuje viacero druhov – od tehlových svietnikov na kahančeky až po extravagantné svietniky určené pre kónické sviečky. Vyberte si typ, ktorý bude štýlom ladiť s vašou domácnosťou. Nezabudnite, prírodný materiál ako tehla perfektne korešponduje aj so všetkými ostatnými prírodnými materiálmi, nebude preto ťažké urobiť mu čestné miesto vo vašej prírodnej vianočnej výzdobe.

pinterest
Zdroj: Pinterest

Milí fanúšikovia tehál, želáme Vám zo srdca tie najkrajšie sviatky plné zdravia a pohody, či už ich strávite pri tehlovom krbe evokujúcom teplo domova alebo pri vianočnom stromčeku v spoločnosti Vašich najbližších.

 

Tím Rustique

Toto by vás tiež mohlo zaujímať

Cover photo

Katalóg

Inšpirujte sa naším katalógom Rustique

Vezmite si inšpiráciu so sebou! Stiahnite si katalóg!

Každoročne vám s radosťou a nadšením pripravujeme nový katalóg RUSTIQUE. Dbáme na to, aby sme šli s trendmi, je pre nás dôležité prinášať do vašich domovov módne hity v rámci tehál. Naše katalógy sú obšírne a plné inšpiratívnych variácií, z ktorých si vyberie každý milovník tehál. Nadchnite sa spolu s nami!

Stiahnite si náš katalóg!