Inšpirácie s tehlovým obkladom a tehlovými dlažbami | Rustique blog | 1.8.2020

Dress code bývania 2022 v podaní RUSTIQUE

zwart impression

Tieto tipy premenia vašu domácnosť na miesto plné štýlu a pohodlia!

Chcete, aby sa vaše bývanie nieslo v modernom duchu? Máme pre vás „manuál“, s ktorým môžete do vášho domova nenápadne vniesť tohtoročné hity v interiérovom dizajne i celosvetové trendy. Čo bude v tomto roku „must have“?

Oranje donkerbont
Použité tehličky pri realizácii: ORANJE DONKERBONT

Odtieň Very Peri a sila Zeme v podaní olivovej

Spoločnosť Pantone Color Institute každoročne vyhlasuje farbu roka – tento rok padol výber na odtieň Very Peri. Modro – fialovú, ktorá je v dnešných časoch pandémie Covid 19 akýmsi symbolom toho, že svitá na lepšie časy.
Very Peri v sebe nesie jas, glanc, vznešenosť a isté neodolateľné čaro. Ďalším populárnym odtieňom ktorý bude tento rok bodovať, je olivová a zemité farby v podaní hnedej, pieskovej, sivej a čiernej.

Antica beige
Použité tehličky pri realizácii: ANTICA BEIGE

Ak stavíte na tehlové obklady v neutrálnych tónoch, pokojne si k nim môžete dovoliť trendy odtiene – či už lilu, pastelovú fialovú alebo sýtejšie tóny olivovej na nábytku alebo doplnkoch. Stavte na pozitívne ladené spojenia farieb – zakomponujte do domácnosti akcenty, ktoré letia svetom. Budete príjemne prekvapení, aké osvieženie do vašej domácnosti vnesú.

wijnbergen
Použité tehličky pri realizácii: WIJNBERGEN
washington
Použité tehličky pri realizácii: WASHINGTON
akita
Použité tehličky pri realizácii: AKITA
wisconsin
Použité tehličky pri realizácii: WISCONSIN

 

Toto by vás tiež mohlo zaujímať

Cover photo

Katalóg

Inšpirujte sa naším katalógom Rustique

Vezmite si inšpiráciu so sebou! Stiahnite si katalóg!

Každoročne vám s radosťou a nadšením pripravujeme nový katalóg RUSTIQUE. Dbáme na to, aby sme šli s trendmi, je pre nás dôležité prinášať do vašich domovov módne hity v rámci tehál. Naše katalógy sú obšírne a plné inšpiratívnych variácií, z ktorých si vyberie každý milovník tehál. Nadchnite sa spolu s nami!

Stiahnite si náš katalóg!