Inšpirácie s tehlovým obkladom a tehlovými dlažbami | Rustique blog | 25.9.2024

Deň otvorených dverí v Košiciach je tu: Príďte si do Rustique po 20 % zľavu na montáž tehlového obkladu a tajnú zľavu na nákup

DOD 2024 v Rustique_oktober

Už 26. októbra 2024 vás privítame na ulici Južná trieda 74 v Košiciach – v showroome 100 % prírodných tehlových obkladov a dlažieb. A keďže Deň otvorených dverí organizujeme na východe Slovenska prvýkrát, prichystali sme si pre vás špeciálny program.

Každý návštevník DOD od nás získa grátis 20 % zľavu na montáž tehlového obkladu!

Pozrite sa, čo ďalšie sme si pre vás pripravili:  
 

  • 3D vizualizácia projektu ZADARMO

Vizualizáciu na mieru vám predstavíme na DOD, kde ju budete môcť konzultovať s našimi špecialistami od 9:00 do 15:00 hod. Rezervujte si preferovaný čas konzultácie vopred. Zaistíme tak, že sa v dohodnutý čas budú špecialisti venovať výhradne vášmu projektu. 

Na 3D vizualizáciách vašich projektov budú pracovať:
Laura Fekete (Krajinná a záhradná architektka, projektantka) & Slavomír Slavkovský (Autorizovaný stavebný inžinier, projektant)

Laura Fekete (Krajinná a záhradná architektka, projektantka) & Slavomír Slavkovský (Autorizovaný stavebný inžinier, projektant)

 

  • 20 % zľava na montáž tehlového obkladu a tajná zľava na nákup

Lepenie tehlového obkladu si vyžaduje trpezlivosť a skúsenosti, no ak je nalepený správne, vydrží celé generácie. Navštívte nás v košickom showroome 26. októbra medzi 9:00 a 15:00 hod. a získajte 20 % zľavu na montáž tehlového obkladu. Navyše, na rozbeh projektu vám poskytneme zľavu na nákup od 100 do 500 € v závislosti od jeho rozsahu.

Montáž tehlového obkladu Rustique

 

  • Vzorové tehlové panely na mieru a bezplatná obhliadka v rámci SR

Rezervujte si miesto do 21. októbra a my pre vás vytvoríme vzorové tehlové panely na mieru podľa vašich preferencií, aby ste si mohli jednoducho porovnať rôzne odtiene obkladov a škárovacích hmôt. Ak to nestihnete, panely si môžete objednať priamo na DOD, kde si dohodnete aj bezplatnú obhliadku s naším špecialistom.

Vzorové tehlové panely v Rustique.sk

 

  • Chutný catering a program pre deti

Naším cieľom je, aby ste sa u nás cítili čo najpríjemnejšie. Na mieste vás bude čakať chutné občerstvenie, ktoré poteší aj tých najväčších gurmánov, zatiaľ čo tí najmenší návštevníci si užijú program s pestrou zábavou. Vždy sa im u nás bude niekto venovať, aby ste vy mohli nerušene konzultovať svoj projekt.
Veríme, že na svoje si príde celá rodina.

Chutný catering v Rustique.sk

 

Chcete vedieť, ako to u nás vyzeralo na Dni otvorených dverí v Bratislave? Pozrite si video na našom Instagrame!

 

kolaz

Záleží nám na vašej návšteve – aby sme mohli pre váš projekt zabezpečiť všetko potrebné vrátane konzultácie 3D vizualizácie zdarma, postupujte, prosím, nasledovne:

  • Pošlite nám svoj projekt (pôdorys a pohľady) 𝐯 𝐏𝐃𝐅 alebo 𝐃𝐖𝐆 formáte do 21. októbra 2024 na adresu: info@rustique.sk
    Ak máte, môžete pridať aj reálnu fotografiu miesta.
  • Do správy nám napíšte zoznam názvov tehlových obkladov, medzi ktorými sa neviete rozhodnúť. 
  • Uveďte preferovaný čas konzultácie (26. 10. 2024, 9:00 – 15:00 hod.).

Pre viac informácií a pomoc s rezerváciou nám zavolajte na tel. č.: 𝟎𝟗𝟏𝟕 𝟏𝟕𝟑 𝟓𝟓𝟗

Pripomíname, že 3D vizualizáciu si môžete rezervovať zadarmo len do 21. októbra 2024.

Tešíme sa na vašu návštevu :)

Toto by vás tiež mohlo zaujímať

Cover photo

Katalóg

Inšpirujte sa naším katalógom Rustique

Vezmite si inšpiráciu so sebou! Stiahnite si katalóg!

Každoročne vám s radosťou a nadšením pripravujeme nový katalóg RUSTIQUE. Dbáme na to, aby sme šli s trendmi, je pre nás dôležité prinášať do vašich domovov módne hity v rámci tehál. Naše katalógy sú obšírne a plné inšpiratívnych variácií, z ktorých si vyberie každý milovník tehál. Nadchnite sa spolu s nami!

Stiahnite si náš katalóg!